STEMMER nr. 1/2019

STEMMER 1-2019_forsideSTEMMER nr. 1/2019 har lange tekster om Jane Austen i vår tid og om Brontë-søstrene, biografisjangeren og Europas første feminist, som var forfatter og «en veiviser i ømhetens rike». Intervjuet med Niels-Christian Geelmuyden tar utgangspunkt i boka «50 fordeler med å passere 50». STEMMERs forfatterskole har denne gangen en lang omtale av to bøker i Oktobers serie Lese, skrive. nr. 1/2019 har for øvrig en rekke bokomtaler og anmeldelser
Vi utlyste en ny tekstkonkurranse med tema: 2084. Oslo er europeisk miljøhovedstad i 2019, og vi ønsker i å sette fokus på klima og miljø. Tema for årets konkurranse er også inspirert av George Orwells roman 1984, som kom ut for 70 år siden. Boka er en dyster spådom om hvordan framtida kan bli. Juryen består av Gro Dahle (som erstatter Sidsel Mørck p.g.a. sykdom), Anne Schäffer og Arne Johan Vetlesen. Vinnertekstene trykkes i STEMMER nr. 2/2019, som utgis ca. 10. november.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *